Veelgestelde vragen

Kan ik betalen dmv een bankoverschrijving?
Ja, betalen middels een bankoverschrijving is mogelijk. Lees de gegevens in het laatste bestelscherm.

Kan ik betalen met PayPal?
Ja, betalen middels Paypal is mogelijk. Na betaling worden de goederen direct verzonden. Er worden geen kosten gerekend voor het geruik van PayPal.

Kan ik betalen met iDeal?
Ja, betalen middels iDeal is mogelijk. Na betaling worden de goederen direct verzonden. Er worden geen kosten gerekend voor het geruik van iDeal.

Wat is de levertijd van producten uit de webshop?
Mits de betaling is ontvangen en de producten op voorraad zijn, krijg U alles wat voor 18.00 is besteld de volgende dag in huis.

Wanneer is de verzending gratis?
U kunt altijd kiezen voor het gratis laten versturen van uw aankopen. Uw goederen zijn dan alleen niet verzekerd tegen het zoekraken bij derde partijen (zoals PostNL). Voor het bedrag van € 7,50 kunt U de goederen aangetekend en met Track & Trace code laten versturen. U kunt uw pakket dan volgen en dient een handtekening te zetten bij ontvangst.

Heeft U een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Dan kunt U zich wenden tot ons contact formulier.

Over Ons

Welkom bij iPhoneGuru.nl! Wij zijn expert op het gebied van iPhone's, iPod's en iPad's. Zowel voor hardwarematige als softwarematige problemen kunt U bij ons terecht. Als U zelf liever uw apparaat wilt repareren, bieden wij de grootste collectie onderdelen van Nederland. Mocht U vragen hebben, dan kunt U deze stellen via telefoon, mail of social media!

Neem contact op

073-8888830

Google+

Twitter

    Facebook